Luftrenare och virushämmare| Happy Boss

Luftrenare och virushämmare

Luftrenare och virushämmare ökar luftkvalitén på kontor och i fastigheter. Eliminera bakterier, kemikalier, allergener och hälsofarliga partiklar för ökat välbefinnande bland era medarbetare.

Luften vi andas

Man behöver inte ha dammallergi för att förstå vikten av och uppskatta god luftkvalitet. Det faktum att vi spenderar nästan 40% av vår tid på jobbet gör dessutom att luften på arbetsplatsen är otroligt viktig för hela vårt välbefinnande. Därför kommer vi gärna ut och mäter er luftkvalitet för att se hur ni har det idag och hur vi kan hjälpa er.

Boka möte

Känn skillnaden du inte kan se

Alla material, som elektronik, tyg eller människor, ger ifrån sig partiklar, och den största mängden är ofarlig. Men vissa orsakar obehag eller är direkt hälsovådliga, som bakterier, kemikalier, allergener eller partiklar från vägslitage. Luftrenare garanterar en både fräschare och friskare tillvaro, och du kommer att känna skillnaden.

heltäckningsmatta med fåtölj

Minskad sjukfrånvaro och ökat välbefinnande

Alla vi som någon gång kommit ut från ett längre möte och behövt dra djupt efter andan, inser varför företag som använder luftrenare har både en lägre sjukfrånvaro och en piggare, mer effektiv, personal. Bra luftkvalitet gör inte bara arbetsmiljön dramatiskt mycket trevligare utan är också mer hälsosam på lång sikt. Här ser vi även företagsväxter som ett komplement, men inte substitut, till luftrenare för att öka luftkvalitén ytterligare. 

Ren luft som tjänst

En organisation blir inte mer framgångsrik än de talang man knyter till sig. Att attrahera, utveckla och bibehålla sin talang är en helt central del i varje organisations framgång. I dessa dagar jobbar de allra flesta med att göra arbetsplatsen så säker som möjligt för att skapa trygghet.
Happy Boss levererar tillsammans med svenska LightAir ren luft och virusbekämpning som en tjänst. På prenumerationsbasis levererar vi en miljö där de vanligt förekommande föroreningarna effektivt elimineras. Det kan vara damm, pollen, bakterier, trafikföroreningar, virus och andra mikrober. Vi oskadliggör dem direkt i luften och vi filtrerar sedan bort dem. Såvitt vi vet är detta ett helt unikt sätt att skydda sina anställda.

Lösningen, LightAir Health+ prenumeration, har två komponenter. Den ena, CellFlow Luftrenare, arbetar med att rena luften från pollen, trafikföroreningar och luftburna virus men även andra ovälkomna ultrafina partiklar i inomhusluften. Effektiviteten i systemet är mycket hög och 99,99% av dessa föroreningar filtreras bort. Det ger ett inomhusklimat där pollensymtom reduceras kraftig eller helt försvinner. Medarbetare minskar risken för smitta och den rena luften gör också att alla känner sig mindre trötta och får lättare att koncentrera sig.
Systemets andra komponent, IonFlow virushämmare, minskar den inneboende förmågan för ett virus att smitta i en grupp av medarbetare. Droppar och aerosoler laddas negativt och mister då 97% av sin förmåga att transferera virussmitta. Slutsatserna kring LighAir IonFlow’s inverkan på virus är inte våra egna. Forskare vid Karolinska Institutet har testar IonFlow och funnit att systemet laddar droppar och aerosoler negativt och att det minskar deras ”infektivitet” med över 97%. 

Med tjänsten LightAir Health+ prenumeration har vi paketerat ren luft så att ni som kund inte binder kapital i utrustning eller förbinder er med långa avtal. Tjänsten är helt utan bindningstid och vi på Happy Boss tar hand om allt underhåll av utrustning för att dagligen leverera ren och hälsosam luft på kontoret.

  • 20% sänkning av sjukfrånvaro enligt delade data från befintliga kunder
  • Inga eller kraftigt minskade besvär av allergi och astma
  • Ökad energi och kreativitet på jobbet
Pro900 luftrenare

Kompakt och kraftfull, långvarigt Eco Precision-filter och viskande tyst

En miljövänlig, ekonomisk och mycket effektiv luftrenare som passar urymmen upp till 200m². Hängs i taket eller ställs på golvet. Ett utmärkt val för kontor, kliniker, hotell, skolor, lagerlokaler, produktionshallar etc.

LightAir Mini

Rengör luften från de vanligaste föroreningarna i ett mindre rum, till exempel ett mindre konferensrum eller lunchrum, upp till 20 m². Använder både jonisering och filter.

Luftrenaren ion flow, produktbild
IonFlow

LightAir IonFlow Evolution Black Supercool, effektiv, tyst och energisnål luftrenare för rum upp till 50 kvm. Blått effektfullt ljus i foten. Tar bort virus, damm, rök, mögel, avgaser, pollen och andra allergener och partiklar med hjälp av jonisering.

Laser Egg, Air quality Monitor

Laser Egg + Chemical ger dig exakta och fullständiga data för att verkligen ta kontroll över luften på din arbetsplats.

Osäker på vilken luftrenare som passar era lokaler? Vi hjälper er att hitta rätt produkt baserat på era behov och önskemål. Kontakta oss för mer information eller för att få offert!

Jag vill få offert

Relaterade kundcase

Alla våra lösningar inom Facility

22 oktober, 2020
9 oktober, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2009

Jag vill gärna ha mer information: