Luftrenare och virushämmare för företag | Happy Boss
Luftrenare för företag

Luftrenare och virushämmare

Luftrenare och virushämmare ökar luftkvalitén på kontor och i fastigheter. Eliminera bakterier, kemikalier, allergener och hälsofarliga partiklar för ökat välbefinnande bland era medarbetare.

Minskad sjukfrånvaro & risk för virussmitta

Sjukfrånvaron hos våra kunder har minskat med 20% sedan de började med prenumeration av luftrenare och virushämmare.

Mer effektiva & kreativa medarbetare

Ren luft bidrar till piggare medarbetare som orkar vara kreativa och hålla effektiviteten uppe längre!

Ingen bindningstid

Testa luftrenare till företaget utan bindningstid. Underhåll av utrustning ingår i prenumerationstjänsten!

Vikten av ren luft inomhus

Man behöver inte ha dammallergi för att förstå vikten av och uppskatta god luftkvalitet. Det faktum att vi spenderar nästan 40% av vår tid på jobbet gör dessutom att luften på arbetsplatsen är otroligt viktig för hela vårt välbefinnande. Därför kommer vi gärna ut och mäter er luftkvalitet för att se hur ni har det idag och hur vi kan hjälpa er.

Bli kontaktad

Känn skillnaden du inte kan se

Alla material, som elektronik, tyg eller människor ger ifrån sig partiklar, och den största mängden är ofarlig. Men vissa orsakar obehag eller är direkt hälsovådliga, som bakterier, kemikalier, allergener eller partiklar från vägslitage. För personer som är extra känsliga mot damm eller har lätt för att få huvudvärk kan en luftrenare vara avgörande för hur man trivs och presterar på jobbet. Luftrenare garanterar en både fräschare och friskare tillvaro, och du kommer att känna skillnaden.

heltäckningsmatta med fåtölj

Fördelar med luftrenare och virushämmare på kontoret

Alla vi som någon gång kommit ut från ett längre möte och behövt dra djupt efter andan kan förstå varför företag som använder luftrenare har både en lägre sjukfrånvaro och en piggare, mer effektiv personal. Bra luftkvalitet gör inte bara arbetsmiljön dramatiskt mycket trevligare utan är också mer hälsosam på lång sikt. Här ser vi även luftrenande företagsväxter som ett komplement, men inte substitut, till luftrenare för att öka luftkvalitén ytterligare.

Ren luft som tjänst med LightAir

En organisation blir inte mer framgångsrik än de talang man knyter till sig. Att attrahera, utveckla och bibehålla sin talang är en helt central del i varje organisations framgång. I dessa dagar jobbar de allra flesta med att göra arbetsplatsen så säker som möjligt för att skapa trygghet.

Happy Boss levererar tillsammans med svenska LightAir ren luft och virusbekämpning som en tjänst. På prenumerationsbasis levererar vi en miljö där de vanligt förekommande föroreningarna effektivt elimineras. Det kan vara damm, pollen, bakterier, trafikföroreningar, virus och andra mikrober. Vi oskadliggör dem direkt i luften och vi filtrerar sedan bort dem. Ett effektivt sätt att skydda sina anställda! 

Kombinerad luftrenare och virushämmare

Lösningen, LightAir Health+ prenumeration, har två komponenter. Den ena, CellFlow Luftrenare, arbetar med att rena luften från pollen, trafikföroreningar och luftburna virus men även andra ovälkomna ultrafina partiklar i inomhusluften. Effektiviteten i systemet är mycket hög och 99,99% av dessa föroreningar filtreras bort. Det ger ett inomhusklimat där pollensymtom reduceras kraftig eller helt försvinner. Medarbetare minskar risken för smitta och den rena luften gör också att alla känner sig mindre trötta och får lättare att koncentrera sig.

Systemets andra komponent, IonFlow virushämmare, minskar den inneboende förmågan för ett virus att smitta i en grupp av medarbetare. Droppar och aerosoler laddas negativt och mister då 97% av sin förmåga att transferera virussmitta. Slutsatserna kring LightAir IonFlow’s inverkan på virus är inte våra egna. Forskare vid Karolinska Institutet har testat IonFlow och funnit att systemet laddar droppar och aerosoler negativt och att det minskar deras ”infektivitet” med över 97%. 

Prenumeration av ren luft, utan bindningstid

Med tjänsten LightAir Health+ prenumeration har vi paketerat ren luft så att ni som kund inte binder kapital i utrustning eller förbinder er med långa avtal. Tjänsten är helt utan bindningstid och vi på Happy Boss tar hand om all underhåll av utrustning för att dagligen leverera ren och hälsosam luft på kontoret.

  • 20% sänkning av sjukfrånvaro enligt delade data från befintliga kunder
  • Inga eller kraftigt minskade besvär av allergi och astma
  • Ökad energi och kreativitet på jobbet
Pro900 luftrenare

Kompakt och kraftfull, långvarigt Eco Precision-filter och viskande tyst

En miljövänlig, ekonomisk och mycket effektiv luftrenare som passar urymmen upp till 200m². Hängs i taket eller ställs på golvet. Ett utmärkt val för kontor, kliniker, hotell, skolor, lagerlokaler, produktionshallar etc.

LightAir Mini

Rengör luften från de vanligaste föroreningarna i ett mindre rum, till exempel ett mindre konferensrum eller lunchrum, upp till 20 m². Använder både jonisering och filter.

Luftrenaren ion flow, produktbild
IonFlow

LightAir IonFlow Evolution Black Supercool, effektiv, tyst och energisnål luftrenare för rum upp till 50 kvm. Blått effektfullt ljus i foten. Tar bort virus, damm, rök, mögel, avgaser, pollen och andra allergener och partiklar med hjälp av jonisering.

Laser Egg, Air quality Monitor

Laser Egg + Chemical ger dig exakta och fullständiga data för att verkligen ta kontroll över luften på din arbetsplats.

Osäker på om ni är i behov av en luftrenare? Låt oss komma till er för att mäta luftkvalitén - helt förutsättningslöst såklart! 

Boka möte

Relaterade kundcase

Alla våra lösningar inom Facility

22 oktober, 2020
9 oktober, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2009

Jag vill gärna ha mer information: